Om konsila

Vores mission er at hjælpe personer og organisationer med at skabe mest mulig værdi med færrest mulige ressourcer. Vores afsæt er respekten for mennesker og miljø. Vi er drevet af lysten til konstant udvikling og til at skabe værdi i de sammenhænge, vi indgår i.

Organisationer og mennesker er forskellige. Det samme er behovet for rådgivning. Vores rådgivning bygger på den nyeste teori og mange års praktisk erfaring.

konsila blev etableret i 2018 af Thomas Løvholt – drevet af netop lysten til forandring.

Thomas har i mere end 20 år arbejdet som konsulent, projektleder og leder inden for procesindustrien, servicebranchen og offentlig administration.

Inden for forretningsområdet har Thomas arbejdet med ledelse, motivation, tillid, strategi, innovation, coaching, GMP og ledelsessystemer. Inden for produktion, service og administration har fokus været på procesoptimering, spildreduktion, kvalitetsledelse, LEAN og Six Sigma.

Thomas kender til betydningen af forandringsledelse. Alle involverede skal forstå forandringen og have lyst til at rejse med for at stå strabadserne igennem og komme helt i mål. Uden resultater er indsatsen ligegyldig. Det gælder både for klienterne og for konsilas rådgivning.

konsila har et bredt netværk af konsulenter  – og ikke-konsulenter – der inddrages i opgaverne efter behov.