Ledelse

Ledelse er krævende. Du skal nå dine mål, du skal kigge frem, sætte igang og følge op, du skal deltage i pligtmøder og have tid til akutte situationer – og så forventes du selvfølgelig at have overskud, være nærværende, give feedback og tage ansvar for dine medarbejderes udvikling. Hele tiden.

Det kan virke uoverskueligt. Så meget mere grund til at gøre det lettere for sig selv.
Fra tid til anden bør første spørgsmål være “Hvorfor er jeg leder?”.

Du kan også sætte dig godt til rette i en lænestol og tænke over følgende:

  • Hvordan går det med tilliden i mit team?
  • Hvordan ved jeg, at jeg prioriterer korrekt?
  • Hvordan kan jeg se, at mit team er motiveret og og forandringsparat?
  • Hvilken positiv indflydelse har jeg i alle de sammenhænge, jeg indgår i?
  • Hvilke resultater skaber jeg?

Ledelse handler grundlæggende om at skabe funktionelle teams, der støtter op om organisationens mål. Læs mere på disse sider  – måske bliver du inspireret 😀